Onze mensen

“Techniek en veilig werken: twee punten waarop je nooit bent uitgeleerd. Trainingen en cursussen houden onze medewerkers scherp.”

De medewerkers van v/d Boogaard voldoen aan alle arbo-, opleidings- en veiligheidseisen die voor bepaalde taken gelden. Zo beschikken onze hijsmachinisten over een geldig TCVT-certificaat en volgen ze een breed programma van cursussen en opleidingen voor o.a. veilig hijsen en het vastzetten van lading.
Medewerkers die belast zijn met het ontruimen van hennepplantages hebben het certificaat Veilig Binnentreden en/of Gasmeting. Vanwege de vertrouwelijkheid van taken die wij bijvoorbeeld voor Justitie uitvoeren zijn al onze mensen gescreend en verplicht tot geheimhouding.

Voortdurend volgen onze medewerkers cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Alle medewerkers hebben een VCA-opleiding. Als bedrijf zijn we ISO 9001- en VCA*-gecertificeerd. Dankzij onze aandacht voor kennis en veiligheid kunnen wij stellen dat u bij ons altijd de beste combinatie krijgt van mens en materieel.