Kraanverhuur

“Welke hijskraan u nodig heeft, daarover adviseren wij u graag. Want efficiënt en veilig werken gaan bij ons altijd samen.”

Dat we voor alle logistieke uitdagingen een oplossing hebben, heeft mede te maken met ons wagenpark. We beschikken over zowel autolaadkranen, als mobiele en telekranen.

Voor laden, lossen en hijsen zetten we vaak onze autolaadkranen in. Die kunnen bijna net zoveel als onze mobiele en telekranen en zijn efficiënter en goedkoper. Wat voor uw klus de beste oplossing is, daarover adviseren wij u graag.

Heeft u meer expertise nodig? Onze hijsuitvoerder maakt voor speciale projecten een uitgekiend hijsplan. Informeer voor beschikbaarheid bij de afdeling planning.

U huurt de kraan standaard met alle gangbare hulpmaterialen, zoals kettingwerk en hijsbanden. Ook speciale hulpmaterialen, zoals evenaar, kubel, pallethaak, manbak, puinbak of DEHA haken kunnen we op verzoek meeleveren.
Onze medewerkers voldoen aan alle opleidings- en veiligheidseisen die kunnen gelden voor transport- en hijswerkzaamheden. Veiligheid staat voorop, zowel die van u als die van onze medewerkers. Onze hijsmachinisten beschikken over een geldig TCVT-certificaat en volgen een breed programma van cursussen en opleidingen voor o.a. veilig hijsen en het vastzetten van lading.

Wilt u meer informatie?
Neem contact met ons op via onze contactpagina
.