Autolaadkraan

“We hebben meerdere mobiele hijsoplossingen. We denken graag met u mee over de beste voor u.”

Vrachtwagens met autolaadkranen kunnen zoveel meer dan veel mensen denken. Een autolaadkraan kan immers naast laden en lossen ook hijsen. De capaciteit en reikwijdtes zijn vergelijkbaar met die van een mobiele kraan of telekraan.

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor de mobiele kraan of telekraan. Maar wij denken liever even met u mee. Misschien bent u beter en voordeliger uit met een van onze andere mobiele hijsoplossingen. Bovendien voorkomt u dat u ons inzet voor hijswerkzaamheden waar een mobiele kraan niet eens bij kan komen. Daarnaast verliezen mobiele kranen of telekranen door hun haak en kop van de mast vaak hun hijshoogte, of is het communiceren met de machinist een probleem.

Een dure grap als de mobiele kraan toch niet past. We adviseren u graag over de beste en voordeligste manier van laden, lossen en hijsen.

Voor welke hijswerkzaamheden kunt u een autolaadkraan inzetten?
• door een opening op een verdiepingsvloer (deur, raam of gecreëerd gat in een muur of dak);
• onder een balustrade of afdak;
• in fabriekshallen voor bijvoorbeeld machineverhuizingen of het plaatsen van bovenloopkranen;
• dakkapellen;
• plaatsen van ramen met glaszuigers;
• dakopbouwen;
• inspectiewerk met behulp van een manbak;
• bouwmaterialen op hoogte of op verdiepingsvloeren;
• dakbedekkingmaterialen.

Onze voertuigen zijn voorzien van afstandbedieningen. De hijsmachinist kan dan naast u staan op het werk en met u ‘meekijken’. Dit werkt snel en bovenal veilig.

Tevens voegen we er, door de combinatie met de onderwagen, vrachtcapaciteit aan toe. U bespaart daarmee op de aparte inzet van laad-/los- en/of hijsinstallaties, maar ook op de vakmensen die deze machines moeten bedienen.
Onze chauffeurs zijn volledig opgeleid en beschikken over een TCVT-certificaat Machinist autolaadkraan met hijsfunctie. Wij kunnen u dus een zeldzaam ruime keuze uit hefvermogens en reikwijdte van kranen aanbieden.
Ons materieel, inclusief volledig gecertificeerde bemanning, kunt u huren per uur of tot een periode van vele maanden met alle gangbare hulpmaterialen, zoals kettingwerk en hijsbanden. Ook speciale hulpmaterialen, zoals evenaar, kubel, pallethaak, manbak, glaszuiger, puinbak of DEHA haken kunnen we op verzoek meeleveren.

Wilt u meer informatie?
Neem contact met ons op via onze contactpagina
.