Speciale Diensten

“Een kwestie van vertrouwen en snelheid.”

Voor o.a. politie, justitie, belastingdienst, gerechtsdeurwaarders en andere opsporings- en overheidsdiensten voeren we al jaren uiteenlopende logistieke en ondersteunende taken uit. Zij vertrouwen op onze deskundigheid en het feit dat we snel op afroep beschikbaar zijn.

V/d Boogaard wordt ingezet als uitvoerder en vervoerder bij de meest uiteenlopende ontruimings- en ontmantelingsacties. Het openmaken van locaties, het afvoeren van in beslag genomen goederen en het afsluiten/afdichten van de locatie: we assisteren bij het hele proces. Bij recherchewerk bieden we facilitaire ondersteuning. We leveren bijvoorbeeld mobiele communicatie- en onderzoeksunits.

“Discretie, snel handelen en altijd een oplossing paraat hebben. Dat is de basis.”

Deze sterke positie in een veeleisende markt hebben wij niet vanzelf verworven. Snel en adequaat reageren en op afroep altijd beschikbaar zijn, is cruciaal bij dit soort opdrachten. De informatiegevoelige acties vereisen een strakke planning. Voor v/d Boogaard geen probleem: we zijn organisatorisch ingesteld om op ieder moment in actie te komen. Maar bovenal telt mee dat we het vertrouwen van deze informatiegevoelige opdrachten aantoonbaar waard zijn.

Deskundigheid en betrouwbaarheid zijn wellicht nog belangrijker. Ons bedrijf en alle mensen die er werken voldoen aan alle relevante eisen. Zo zijn al onze mensen gescreend en verplicht tot geheimhouding.

Opleidings- en kwaliteitsnormen
Onze medewerkers voldoen aan alle arbo-, opleidings- en veiligheidseisen die voor bepaalde taken gelden, zoals het openen en betreden van risicovolle ruimtes. Voor ons is dat echter niet genoeg. Voortdurend volgen onze medewerkers cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Alle medewerkers hebben een VCA-opleiding. Voor specifieke taken beschikken de betrokken medewerkers over het certificaat Veilig Binnentreden en/of Gasmeting. Als bedrijf zijn we ISO 9001- en VCA*-gecertificeerd.

Dag en nacht bereikbaar en beschikbaar

Wie voor de opsporings- en overheidsdiensten wil werken, moet dag en nacht bereikbaar en beschikbaar zijn. Dat zijn wij. Wij kunnen op ieder moment in actie komen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij zijn gewend ons te houden aan extreem strakke planningen die we vanwege de gevoeligheid van de informatie pas kort van tevoren ontvangen.

Wilt u meer informatie?
Neem contact met ons op via onze contactpagina
.